Pappakärlek

Louie får hänga med sin kära mor typ 24-7. Jag tycker nästan lite synd om honom och jag förstår att han tröttnar på mig.
Han kan va hur gnällig som helst en dag tills Jerry kommer hem, då kör han en 180 i humöret.
Louie skiner upp som en sol o skrattar till, HAHAA, när Jerry kliver innanför dörren.
Jerry är den roliga av oss, den som kommer hem från jobbet o leker med Louie. Jag leker såklart också med Louie men inte lika roligt som Jerry leker. Jag och Louie leker samma lekar men det är i alla fall mycket roligare när Jerry leker dem.
Men det är några lekar som jag inte leker lika bra och de är såklart extra roliga, de flesta handlar om pirr i magen. t ex så är det en viss höjdskillnad mellan 1,57 och 1,80. Så det är klart att det blir mycket roligare när Jerry kör Fritt fall än när jag gör det.
Hur som helst och hur lökigt det än låter så finns det inget finare än se dem tillsammans. Hur Louie skiner upp varenda gång Jerry kommer hem, hur mycket Louie skrattar när de leker och hur fina de är när de sitter o myser. Det blir jag alldeles varm i själen av.


I´m back :)

Jaha.. Lång paus det dära. Men nu är jag tillbaka.
Min laptop vägrade ta emot wifisignal och jag orkade faktiskt inte fixa det.
Mycket har hänt sen sist. Barn har vi fått, Jerry och jag men det vet nog de flesta eftersom vi är vänner på FB.
Hur som haver så har han hunnit bli stora killen, snart 8 månader.
För snart 2 månader sen så flyttade vi från vår lilla etta i Årsta till en nästan tre gånger så stor lägenhet i Rönninge.
Det har onekligen varit en stor omställning att flytta så långt ifrån stan.
Oftast så känns det jättebra men ibland kan jag verligen sakna närheten till stan. Det var så enkelt, vips va man inne. Nu tar det ca 45 min.
Men jag ska inte klaga vi har fått ett fantastiskt boende i ett jättemysigt område.
Jag ska bli lite bättre på att uppdatera nu så att min familj och mina vänner som inte bor så nära får se Louie lite mer och höra hur vi har det här uppe.
Lev väl.

RSS 2.0